Hírek

Innovatív megoldások az ipari csomagolástechnikában

ipari csomagolástechnikaAz ipari csomagolástechnika kulcsfontosságú szerepet játszik a termelés és az ellátási lánc hatékonyságában.

Az iparban használt csomagolás nem csupán a termékek fizikai védelmét szolgálja, hanem fontos szerepet játszik a szállításban, tárolásban, sőt, még a marketingben is. Az alábbi cikkben bemutatjuk az ipari csomagolástechnika jelentőségét, az újításokat és a jövőbeli trendeket ezen a területen.

Az ipari csomagolástechnika jelentősége

Az ipari csomagolástechnika számos kulcsfontosságú funkciót tölt be az iparban. Az elsődleges cél a termékek fizikai védelme, hogy megelőzzük a károsodást vagy szennyeződést a gyártástól az ügyfélhez való kiszállításig. A megfelelően tervezett csomagolás optimalizálja a szállítási folyamatot, lehetővé téve a termékek hatékony elhelyezését a konténerekben vagy raktárakban.

A csomagolás lehetőséget kínál a termékinformációk és a márka népszerűsítésére, valamint a termék vonzó megjelenésére is, emellett az iparban egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság kérdése, és a környezetbarát csomagolástechnológiák fejlesztése.

Innováció az ipari csomagolástechnikában

Az ipari csomagolástechnikában folyamatosan zajlik az innováció. Az automatizált csomagolórendszerek javítják a gyártási hatékonyságot és csökkentik a hibaszázalékot, a fenntartható anyagok és az újrahasznosítási lehetőségek fejlesztése pedig egyre nagyobb figyelmet kap.

Az ipari csomagolástechnika az ipar és a logisztika sarkalatos pontja, amely nélkülözhetetlen a termékek hatékony és biztonságos szállításához és tárolásához. Az innováció és a fenntarthatóság előtérbe kerülnek az ipari csomagolástechnikában, hogy megfeleljenek a folyamatosan változó igényeknek és környezeti kihívásoknak, az intelligens technológiák és a digitális átalakulás pedig új lehetőségeket kínál a jövőben.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az ipari csomagolástechnikával kapcsolatban, illetve, ha szeretne megrendelést leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vákuumcsomagoló gépek: frissesség és tartósság 

vákuumcsomagoló gépA vákuumcsomagoló gépek segítségével az élelmiszerek frissessége hosszabb ideig tartható fenn.

A modern konyhatechnológiában a vákuumcsomagoló gépek forradalmasították az élelmiszer tárolás és -tartósítás módját. Ezek a gépek lehetővé teszik az élelmiszerek frissességének megőrzését, valamint a készletek hatékony és higiénikus tárolását. Ebben a cikkben mélyebben megvizsgáljuk a vákuumcsomagoló gépek működését és előnyeit.

Hogyan működnek a vákuumcsomagoló gépek?

A vákuumcsomagoló gépek egyszerű, mégis hatékony elven működnek. A gép műanyag csomagoló tasakjába helyezzük az élelmiszert, majd a gép eltávolítja a tasakból a levegőt. A vákuum hatására a levegő hatásai közel megszűnnek, így megakadályozva az oxidációt és a mikroorganizmusok szaporodását, amelyek gyorsítják az élelmiszerek romlását.

A vákuumcsomagolás előnyei

A vákuumcsomagoló gépek számos előnnyel járnak az élelmiszer tárolás és tartósítás terén; ezek a következők:

Frissesség megőrzése: A vákuumcsomagolás megakadályozza az élelmiszerek levegővel való érintkezését, így a frissesség hosszabb ideig megőrizhető.

Tápanyagok megőrzése: Az élelmiszerekben lévő tápanyagok és vitaminok nem bomlanak le a levegővel való érintkezés hiánya miatt.

Csökkentett pazarlás: A vákuumcsomagolás segíti az élelmiszerek további eltarthatóságát, így csökken a pazarlás lehetősége.

Ízek megőrzése: Az élelmiszerek eredeti íze és aromája megmarad a vákuumcsomagolásnak köszönhetően.

Hatékony tárolás: A vákuumcsomagolt élelmiszerek kevesebb helyet foglalnak el.

A vákuumcsomagoló gépek alkalmazási területei sokrétűek, így az otthoni konyhától kezdve a vendéglátóiparig és az élelmiszerek előállítása során is hasznos eszközök lehetnek. Cégünk kínálatában többek között a vákuumcsomagoló gépek is elérhetőek, méghozzá többféle változatban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a vákuumcsomagoló gépek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!   

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Track & Trace: mit kell tudni róla?

Track & TraceA Track & Trace a gyógyszerhamisítás problémájára kínál megoldást – az alábbiakban erről lesz szó.

Az egészségügy és a gyógyszeripar hatalmas lépéseket tett az elmúlt évtizedekben, így számos betegség gyógyításában és kezelésében nyújt segítséget. Azonban veszélyek ezen a területen is akadnak; az egyik legkomolyabb fenyegetés a gyógyszerhamisítás.

Mi a gyógyszerhamisítás?

A gyógyszerhamisítás olyan bűncselekmény, amikor a hamisítók valódi gyógyszerek alacsony minőségű, vagy teljesen hatástalan utánzatait állítják elő és értékesítik azokat. A hamis gyógyszerek jelentős veszélyt jelentenek az egészségre, mivel nem tartalmazzák a szükséges hatóanyagokat, vagy akár káros és veszélyes anyagokat is tartalmazhatnak.

A gyógyszerhamisítás jelensége világszerte komoly problémát jelent. Az ENSZ becslései szerint az értékesített gyógyszerek mintegy 10%-a hamisított lehet a fejlődő országokban, míg a fejlett országokban ez az arány alacsonyabb, de még mindig jelentős. Az illegális internetes gyógyszer-kereskedelem tovább rontja a helyzetet, mivel a vásárlók nem tudják ellenőrizni a termékek valódiságát.

A gyógyszerhamisítás elleni intézkedések

A világ számos országa és a gyógyszeripar erőfeszítéseket tesz a gyógyszerhamisítás visszaszorítása érdekében; néhány fontos lépés a következő:

Szigorúbb ellenőrzés: A hatóságoknak hatékonyabb ellenőrzési mechanizmusokat kell kialakítaniuk, hogy megakadályozzák a hamis gyógyszerek bekerülését a piacra.

Az ipari lánc erősítése: A gyógyszeripari vállalatoknak meg kell erősíteniük az ellátási láncot, hogy megakadályozzák a hamisított termékek betörését és az eredeti gyógyszerek hamisítását.

Nemzetközi együttműködés: A gyógyszerhamisítás elleni küzdelem globális probléma, ezért a nemzetközi együttműködés létfontosságú az ellenőrzés és a fellépés szempontjából.

Track & Trace: A 2019 február 9. óta érvényben lévő EU-rendelet alapján a gyógyszergyártó cégeknek egyedi azonosítására  alkalmas biztonsági elemekkel kell ellátniuk termékeiket, és ezt regisztrálniuk kell az erre a célra létrehozott adattárházban.

Cégünk a Track & Trace rendszer bevezetéséhez kínál megoldást a hardware megtervezésétől és legyártásától kezdve, egészen a software kivitelezéséig. Címkézőgépeink a már meglévő rendszerbe is integrálhatóak.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a Track & Trace rendszerrel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Ipari tömegellenőrző mérleg:

ipari tömegellenőrző mérlegAz ipari tömegellenőrző mérlegek feladata kiolvasható a nevükből, az alábbiakban azonban részletesebben is bemutatjuk ezeket a berendezéseket.

Az ipari tömegellenőrző mérlegekre fontos feladat hárul: a csomagolási folyamat részeként ellenőriznie kell a termékek előre beállított súlyát, méghozzá "adagonként". Ez lényegesebb, mint gondolhatnánk, hiszen akár több, akár kevesebb termék kerül a csomagba, a cégnek veszteséget kell elkönyvelnie, és nem csupán anyagit; a presztízsveszteség ugyanolyan nagy problémát jelent. Ezen okok miatt a tömegellenőrző mérlegnek a lehető legnagyobb pontossággal kell mérnie, de az se árt, ha más, hasznos funkciókkal is bír.

A tömegellenőrző mérlegeket számos területen alkalmazzák, éppen ezért – az összes elképzelhető igény és elvárás kielégítése érdekében – széles a kínálat: az egyszerűbb, kizárólag ellenőrzésre szolgáló mérlegektől kezdve az osztályozó szalagokon át az automata súly- és árnyomtatóval felszerelt típusokig minden beszerezhető.

Cégünk többek között ipari tömegellenőrző mérlegeket is gyárt és forgalmaz, és többféle típust is kínálunk ügyfeleinknek. Választékunkban megtalálhatóak az ipari tömegellenőrző mérlegek, az osztályozó szalagok – amelyek a termékek súlya alapján válogatnak –, illetve az úgynevezett termékrendező berendezések is.

Lényeges tudni, hogy az ipari tömegellenőrző mérleg akár az egyedi igényeknek megfelelően is megrendelhető, azaz nem szükséges feltétlenül a már kész típusokat választani, hiszen számos kiegészítővel felszerelhetőek, és a méreteik is a gyártósorhoz igazíthatóak.

Nálunk csak kiváló minőségű és kedvező árú ipari tömegellenőrző mérlegeket vásárolhat, és a tőlünk vásárolt berendezések karbantartását és javítását is elvégezzük, amennyiben problémát tapasztal, és jelzi azt felénk.

Ha felkeltették az érdeklődését az ipari tömegellenőrző mérlegek iránt, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Címkézőgépek: válasszon típusaink közül!

címkézőgépekA címkézőgépek segítségével felgyorsítható a csomagolás folyamata, és nagyobb hatékonysággal végezhető az értékesítés is!

A lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében a megfelelő munkamódszerek alkalmazása szükséges – és ez igaz minden területre, legyen szó az iparról, vagy akár egy otthoni főzésről.  Optimalizálni kell a munkafolyamatokat, hogy azok idő- és energiatakarékosak legyenek, ugyanakkor a végeredmény is magas színvonalú kell, hogy legyen, ám ehhez olyan berendezések beszerezésére is figyelmet kell fordítani, amelyek leegyszerűsítik és felgyorsítják a munkát.

A címkézőgépek a címkék termékekre történő felhelyezését végzik, és bár tény, hogy ez a feladat kézzel is megoldható, ám sok időt vesz igénybe, és az egyenletes minőséget is lehetetlen lenne így produkálni. Azonban ahány termék, annyiféle csomagolás, és ugyan akadnak közös pontok is, de mindenképp muszáj a különféle címkézőgép-típusok közül választani.

Ehhez az elsődleges szempont, hogy milyen típusú címkéről van szó, illetve milyen csomagolásra kell azt felhelyezni. Egyes címkézőgép-típusok a csomagolás tetejére helyezik a címkét, mások képesek előre és hátra is egy-egy darabot tenni, vagy körben elhelyezni azt, illetve biztonsági szalaggal is ellátni a csomagolást – például egy befőttes üveget.

Kínálatunkban többféle címkézőgép is megtalálható, így a címkézőfejek, a félautomata körbecímkéző gépek, az elől-hátul címkéző gépek, a körbecímkéző gépek biztonsági szalaggal és anélkül, a felülről címkéző gépek, valamint a címkenyomtató és -felrakó gépek is megrendelhetőek tőlünk. Minden berendezésünk magas színvonalú termék, amelyek hosszú távon is megoldják a címkézés kérdését, és a karbantartásukkal, illetve javításukkal kapcsolatban is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a címkézőgépek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Vákuumcsomagoló gépek: gyors munkavégzés, tartós termékek

Vákuumcsomagoló gépekCsomagolással foglalkozik, amely során szükség van a vákuumos módszerre? Egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan dolgozhat, ha alkalmazza a vákuumcsomagoló gépeket.

A különböző áruk számos folyamaton esnek át, mielőtt az üzletek polcaira, és a vásárlók otthonaiba vagy munkaterületére kerülnek. A gyártást követően szükség van a meghatározott mennyiség csomagolására, ami többféle módon történhet. 

A korszerű technológiáknak köszönhetően csökkenthetőek a munkaerő terhei, mivel kiváló minőségű berendezések állnak rendelkezésre, amelyekkel elvégezhetőek a feladatok. Nincs ez másként a csomagolást tekintve sem, ma már beszerezhetőek vákuumcsomagoló gépek is.

A levegőtől elzárt termékek sokkal hosszabb időn keresztül tartják meg kifogástalan állapotukat, ezért lényeges szerepe van a vákuumcsomagolásnak. A fogyaszthatóság meghosszabbítása, és a kiváló minőség megőrzése érdekében egyaránt megéri vákuumcsomagoló gépeket működtetni, valamint rengeteg időt és energiát is megtakaríthat velük.

Igény szerinti kialakítással van lehetőség a vákuumcsomagoló gépek kiválasztására, amelyeket az egyszerű használat mellett a könnyű tisztíthatóság is jellemez. Ezáltal nem kell nagy figyelmet fordítani az ápolásra, a megfelelő állapot fenntartására. Kiküszöbölheti a holtidőt, és gondoskodhat a teendők gördülékeny, pontos ellátásáról. Maximálisan elégedett lehet a biztonság és a teljesítmény szempontjából is. 

Érdemes a vákuumos megoldások mellett más gépekről is tájékozódni, és minél több típust telepíteni, hiszen ezek beépítésével sokat változtathat a munkálatok tempóján, a dolgozók terhelésén. 

Tegye lehetővé a gyorsabb, ugyanakkor precíz munkavégzést korszerű berendezések segítségével! Oldja meg a vákuumos csomagolást könnyen, hiszen erre a célra is kínálunk megbízható eszközöket! 

Különböző típusok állnak rendelkezésre, vákuumcsomagoló gépek is elérhetőek a kínálatunkban többféle változatban. Informálódjon részletesen, és rendelje meg az Ön számára tökéletes termékeket! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Félautomata vákuumos csomagoló, a hatékonyabb, gyorsabb folyamatokért

Félautomata vákuumos csomagolóSzeretné gyorsabbá, hatékonyabbá tenni a vákuumos csomagolás folyamatát? Ismerkedjen meg modern berendezésünkkel, amely nem okozhat csalódást!

Bizonyos munkaterületeken a csomagolás folyamata igen körülményes és hosszadalmas lehet, még különböző készülékek alkalmazásával is. Gyakran a holtidő az, amely hátrányt okoz, értékes percek telhetnek el, amelyeket jobban is lehetne hasznosítani, abban az esetben, ha megfelelő berendezés állna rendelkezésre.

Ezt a problémát igyekszik orvosolni a félautomata vákuumos csomagolónk, amely már rengeteg vállalkozás helyzetét oldotta meg. Most itt a lehetőség, hogy Ön is megtapasztalja a modern készülék előnyeit, amelynél biztosan elfelejtheti a holtidőt!

A félautomata vákuumos csomagolónál egyetlen perc sem mehet kárba, köszönhetően a praktikus kialakításnak, funkcióknak. A készülék más, hasonló berendezéshez képest kétszeres teljesítménnyel rendelkezik, ezáltal rendkívül hatékony. A folyamatok sokkal gyorsabbá, gördülékenyebbé válhatnak, ez pedig hatalmas segítséget nyújthat, különösen akkor, ha igen szűkös határidőkhöz kell igazodniuk a vállalkozásoknak.

Nagyon fontos, hogy a csomagolásra szánt idő maximálisan ki legyen használva, a félautomata vákuumos csomagolóval pedig ezt könnyedén meg lehet valósítani. A készülékkel garantált az igényes csomagolás, így a hatékonyság nem mehet a minőség kárára.

A vákuumos csomagoló nagyon megbízható, kezelése roppant egyszerű, felhasználóbarát. Hosszú éveken át támogatja a munkafolyamatokat, és segíthet a vállalkozás fellendítésében is, tehát megtérülő befektetésként is lehet rá tekinteni. Mindenképp érdemes gondolni a készülékre a terület korszerűsítésekor, bővítésekor.

Szeretné Ön is megtapasztalni a készülék előnyeit? Legyen az ügyfelünk, tegyen szert egy hasznos, korszerű csomagolóra! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről, vállalkozásunkról.

Ha kérdezni szeretne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

 

 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Nincs több emberi hiba automata címkézőgépekkel

automata címkézőgépNem szeretne emberi hibát látni a gyártósoron? Egészítse ki a berendezések sorát egy mindig kiszámítható automata címkézőgéppel!

Az automatizált gyártósorok nem véletlenül veszik át fokozatosan az uralmat az emberi erőt alkalmazó gyártás felett. Szomorú vagy sem, a gépek produkálta precizitás és egyenletes gyártási teljesítménnyel nem lehet felvenni a versenyt. Az olyan, kisebb feladatokra is előszeretettel szereltetnek be gépeket egy meglévő gyártósorba, mint amilyen a címkézés.

Lássuk, hogy az automata címkézőgépek milyen előnyökkel segítik a gyártósor munkáját és a termékek kihelyezésre kész előállítását! A címkézés már önmagában is kényes feladat, hiszen nagyon könnyen el lehet rontani, magas a hibázás lehetősége. Ezt a rizikót tudja kiküszöbölni egy olyan gép, ami az emberi teljesítőképességnél jóval többet tud produkálni.

Az automata címkézőgépek beindításával minden egyes címke pontosan megtalálja a helyét, nem kell olyan hibákkal számolni, mint a buborékosodás, a gyűrődés, a félrecsúszás vagy a címke elszakadása. A címkézés precízen történik, anélkül, hogy elakadás, csúszás vagy véletlen hiba lépne fel. A címkézés a különböző anyagokból készült és különböző formát kapott termékekre is alkalmazható. A címke formája, mérete szintén változatos lehet.

Az általunk forgalmazott automata címkézőgép könnyen telepíthető, fel lehet szerelni különböző kiegészítőkkel. Nyomtat és címkéz, kezelői programmal rendelkezik. A használata növeli a költséghatékony gyártást és címkézést, emeli a munkavédelem szintjét és a gyártási tervek pontos betartását támogatja. Az automatagép beállítása és a működtetése is felhasználóbarát, lehet vele hosszú távra, évekre tervezni, valamint a teljesítménye is meggyőző.

Az automata címkézőgépek kétségtelenül megtérülő befektetésnek számítanak, amik előremozdítják egy gyártósor hatékonyságát. A termék kínálatunk rendelkezik a címke nyomtatás és ragasztás területén sikerrel alkalmazott címkézőgépekkel. Az érdeklődők számára további információkat tudunk nyújtani az elérhetőségeink bármelyikén.

Fémszeparáló gépekkel az élelmiszerbiztonságért!

fémszeparáló gépekfémszeparáló gépek a fémkiválasztás mesterei! Rendeljen az Astrapack választékából új gépet a gyártósorra!

A zacskózott, dobozolt, fagyasztott ételek alapvető termékeit jelentik az élelmiszerüzletek kínálatának. A gyártók akkor tudnak versenyben maradni, ha minden előírást betartva, a kitűzött színvonalat követve ügyelnek az általuk gyártott termékek minőségére. Sajnos a kelleténél gyakrabban hallunk olyan hírekről, amik egy-egy gyártó termékét marasztalják el. A káros adalékok felhasználása mellett az élelmiszerek egészségre káros hatását tovább fokozzák a gyártás során bekövetkező gondatlanságok. A rendszeres élelmiszerbiztonsági ellenőrzések alkalmával fény derülhet olyan anyagok jelenlétére is egy csomagolt élelmiszerben, aminek egyáltalán semmi keresnivalója sincsen az ételben. Senki nem szeretne egy gabonapehelytől vagy pattogatott kukoricától egészségkárosodást szenvedni.

Az élelmiszerbiztonság elsődleges igénye a fogyasztóknak és kiemelt kötelezettsége a gyártóknak. A fémszeparáló gépek használata nélkülözhetetlen azoknál a gyártósoroknál, ahol fennáll a szennyeződés veszélye. A fémszeparáló gépeket úgy tervezték, hogy egyszerűen beilleszthetőek, illetve csatlakoztathatóak legyenek a meglévő gyártósorra is. A kompakt gépek  nem igényelnek sok helyet. A fémszeparáló gépeket kettő, alapvető csoportba lehet elkülöníteni a működésük alapján. Vannak a mágnesezhető fémek kiszűrésére tervezett modellek és a nem mágnesezhető fémekre specializált gépek.

A megfelelő modell kiválasztása és használata alkalmas többek között nyersanyagok, száraz és finomszemcsés, ömlesztett termékek megtisztításához. Mielőtt a nyersanyag továbbhalad, illetve az élelmiszer bekerül a csomagolóanyagba, a fémszeparáló gépek elvégzik a dolgukat, kiválogatják az utolsó darabig a véletlenül bekerült fémeket. Ilyen gép nélkül a termékeket nem szabad kiengedni a boltok polcaira, hiszen a gyártó nem tudja garantálni azt, hogy nem szennyezettek. Fogyasztóvédelmi szempontból mindenképpen olyan fémszeparáló gépet érdemes választani, ami hosszú távon megbízható teljesítménnyel dolgozik. Ez a gyártó számára is kifizetődő, mert nem kell új gépet vásárolnia túl hamar. A nagy érzékenységgel dolgozó fémszeparáló gépek jól bírják a mechanikai terhelést is, ezen kívül pedig az anyagveszteség is elhanyagolható, ami a gyártás, csomagolás során keletkezik. Összefoglalva megéri ilyen gépbe fektetnie egy élelmiszeripari szereplőnek.

Az Astrapack forgalmazásában megtalálható berendezések közül az élelmiszer gyártósorra tervezett modellekből a fémszeparáló gépek is képviselik magukat. A fémszeparáló gépek több kivitelben elérhetőek, a vásárlók igényei szerint változatos méretben és kapacitással. Egészítse ki a gyártósort egy igazán nélkülözhetetlen berendezéssel, szerezze be az élelmiszerbiztonság megtartásának profi eszközeit tőlünk! A nagyszerű ár-érték arányt és az ügyfélközpontú szolgáltatásokat garantálni tudjuk! További információért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal bármelyik elérhetőségünkön!

Tálcás csomagológépekkel a zöldségek professzionális csomagolásáért

Tálcás csomagológépekTálcás csomagológépek kaphatók nagy választékban, húsipari felhasználásra és zöldségek csomagolásához. Forduljon hozzánk megbízható berendezésért Ön is! 

Az élelmiszerek csomagolása különleges körültekintést igényel. Legyen szó akár húsról, tejtermékről vagy épp zöldségről, rendkívül fontos a higiénikus csomagolás. Minden olyan csomagolóanyagnak, ami az élelmiszerekkel érintkezik, szigorú előírásoknak kell megfelelnie. Ennek érdekében célszerű professzionális megoldást választani a csomagoláshoz. A teljes folyamatot leegyszerűsíthetjük és felgyorsíthatjuk, ha a tálcás csomagológépek mellett döntünk. 

tálcás csomagológépek minden olyan élelmiszer csomagolására alkalmasak, amelyek tálcán kerülnek elhelyezésre és végül védőgázas, vákuumos csomagolást kapnak. Előszeretettel használják őket például húsokhoz, tejipari termékekhez, de a zöldségekhez is ideálisak. Gyakran tálcás csomagológépekkel történik például az avokádó, a gomba és az előre összekészített leveszöldség csomagok készítése is. A berendezések használata minden szempontból megéri: gyorsan és megbízhatóan működnek, pontosan ugyanolyan csomagokat készítenek, ugyanakkor egyszerűen kezelhetőek. A kezelőfelületen mindent előre be lehet állítani, így a végeredmény garantáltan megfelel majd az elvárásoknak. 

Cégünk többféle tálcás csomagológéppel áll az érdeklődők rendelkezésére. Van kézi, félautomata és teljesen automata berendezésünk, így a kisebb és a nagyobb cégek, boltok egyaránt megtalálhatják kínálatunkban a számukra ideális gépet. Áraink megfizethetőek, ráadásul a tálcás csomagológépek beszerzési ára általában gyorsan megtérül, ezért anyagi megfontolásból is érdemes mellettük dönteni. 

Élelmiszeripari cége van? Zöldségek csomagolásával foglalkozik? Válasszon korszerű megoldásokat!Amennyiben szeretne többet megtudni az általunk kínált tálcás csomagológépekről, tájékozódjon bátran honlapunkon! Ha további kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen segítenek mindenben! 

Termék rendező gép a gyorsabb gyártósorhoz

termék rendező gépA termék rendező gép az automatizált gyártósorok hasznos alkatrésze. A nehéz súlyok mozgatását ne kézzel, hanem gépekkel intézze!

A gépesített gyártósorokhoz ajánljuk a tálcák rendezéséhez tervezett gép használatát. A termék rendező gép egy olyan kiegészítője a gyártósornak, amivel sokkal gördülékenyebbé tehető a gyártás folyamata. A szállítószalagokra szerelhető gépet érdemes beszerezni, ha azt szeretné, hogy a gyártósor adta lehetőségeket ki tudja aknázni.

termék rendező gép kifejezetten a nehezebb súllyal rendelkező, eloxált alumínium tálcák továbbítására készült, tehát meg lehet spórolni a tálcák kézzel történő pakolását. Akár a teljes gyártósor maximálisan automatizálható, az emberi erőforrás használata nélkül. A nagyobb kapacitás és a maximális teljesítmény kihasználásának feltétele a modernizálás. A gépesítéshez és a modernizáláshoz ideális választás egy termék rendező gép is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltette az érdeklődését az általunk forgalmazott termék rendező gép! A termékek kezelése gyorsabb és egyszerűbb, hiszen a termék rendező gép akár percenként nyolcvan darab tálcát is képes mozgatni. A szállítószalaghoz tervezett termék rendező gép szabályos, pontos és oldalirányú mozgást végez, ami a rendezést kiszámítható rendben végzi el. A cserélhető elemeknek köszönhetően ki lehet választani, hogy pontosan hány tálcát és milyen tempóban adagoljon. A termék rendező gép kezelése, cseréje és beállítása is felhasználóbarát, karbantartása a cégünk szolgáltatásának része.

A kollégáink szívesen felvilágosítják a kiválasztott termék tulajdonságairól és árajánlatot adnak az Önt érdeklő gépekről. A megvásárolt gépekkel kapcsolatos szolgáltatásokat is ajánljuk a figyelmébe, ha karbantartást vagy javítást szeretne szakemberektől igénybe venni. Az ingyenes szakmai tanácsadással szeretnénk az ügyfeleinknek megkönnyíteni a gépek kiválasztását és azok használatát. Minden információt megkap, ha felveszi a kapcsolatot a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kartondoboztöltő és -lezáró berendezés: hatékony és gyors

kartondoboztöltő és lezáró berendezésekkartondoboztöltő és lezáró berendezések minden olyan vállalkozásban hasznosak lehetnek, ahol fel kell gyorsítani a csomagolás folyamatát.

Az ömlesztett áruk egy részét kartondobozokban juttatják el a vásárlókhoz - elég csak a mosóporokra gondolni, de természetesen más termékek is léteznek, amelyeket így a legkönnyebb értékesíteni. A manuális töltés nem hatékony, ez nyilvánvaló, éppen ezért érdemes egy ilyen típusú termékek előállításával foglalkozó vállalkozásnak kartondoboztöltő berendezéssel rendelkeznie, a hatékonyságot pedig egy azokat lezáró berendezés is ajánlott.

Persze egy vállalkozásnál a költségtakarékosságot is figyelembe kell venni, amikor valamilyen fejlesztésre kerül a sor. Léteznek olyan berendezések is, amelyek esetében az összes folyamat automatizált, és minden egyes feladatot ugyanaz a gép végez el. A töltés mellett tehát a kartondoboz lezárása is ugyanazon berendezésen belül történik, illetve az olyan részfeladatok, mint a kartondoboz formára alakítása, illetve a vonalkód és a lejárati dátum nyomtatása is elvégezhető ugyanazzal a berendezéssel, a kész, becsomagolt termék pedig egy futószalaggal továbbítható a további feladatok elvégzéséhez.

Amennyiben olyan kartondoboztöltő és -lezáró berendezésre lenne szüksége a munkafolyamatok hatékonyabbá tételéhez, amely rendelkezik a fentebb felsorolt tulajdonságokkal, válassza Ön is cégünk termékét! A szemcsés, illetve por állagú áru töltésére és a kartondoboz lezárására alkalmas gép nyomtatóval is rendelkezik, ezzel megspórolva egy újabb munkafázist. A hatékonyságra tehát nem lehet panasz, a berendezés megbízható, az ára pedig kedvező, ezért érdemes Önnek is mellette döntenie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kartondoboztöltő és lezáró berendezések iránt, tekintse meg az általunk kínált típust és más, a csomagolást megkönnyítő gépeinket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

A fémszeparálók működéséről röviden

fémszeparálókfémszeparálók alapvető feladata a biztonság megteremtése, méghozzá többféle módon - az alábbiakban ezekről lesz szó.

A szemcsés, pehelyszerű, rostos-szálas, málló, illetve folyékony termékekbe különféle szennyeződések kerülhetnek, amelyek nem csak a fogyasztók egészségét veszélyeztethetik, de a gyártás során használt berendezésekben is károkat okozhatnak, ami pedig leálláshoz és anyagi veszteséghez vezet. Mivel ezek a szennyeződések akár szabad szemmel láthatatlan méretűek is lehetnek, a kiszűrésük manuálisan gyakorlatilag teljesen lehetetlen, ám a fémszeparáló berendezések segítségével könnyedén megoldható.

fémszeparáló berendezésekből többféle is a felhasználók rendelkezésére áll, amelyeket a működésük, illetve a felhasználási területük alapján lehetséges megkülönböztetni. A fémszeparálók legtöbbje a mágnesességet használja fel a fémrészecskék kiszűrésére, azonban nem minden fém mágnesezhető, ezért másféle technológiára is szükség van a tökéletes biztonság megteremtése érdekében. A különféle szenzoroknak és mechanikus alkotórészeknek köszönhetően a modern fémszeparáló berendezések már nem csupán a fém szennyeződéseket, de tulajdonképpen minden olyan anyagot képesek eltávolítani a termékekből, amelyek szennyeződésnek minősülnek, ezzel óvva a vásárlók egészségét és a gyártósor berendezéseinek épségét.

fémszeparáló berendezéseket a különféle felhasználási területekhez is szükséges igazítani, így tehát kínálatunkban is többféle berendezés található meg, melyek mindegyike megfelel az elvárásoknak és az előírásoknak, az áruk pedig rendkívül kedvező, így mindenképp megéri bennünket választani, ha a gyártási folyamat során szükség van a különféle szennyeződések hatékony és gyors kiszűrésére.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fémszeparáló berendezések iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Körbe címkéző biztonsági szalaggal speciális termékek csomagolásához

körbe címkéző biztonsági szalagkörbe címkéző biztonsági szalaggal speciális termékek címkézésére alkalmas, amiknél a biztonsági szalag jelzi a fogyasztó számára a bontatlanságot. 

A biztonsági szalag többféle terméken is megtalálható. A szerepe, hogy a fogyasztót biztosítsa a termék épségéről, bontatlanságáról vagy épp arról, hogy megfelel a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek. Biztonsági szalaggal gyakran látnak el mézeket, lekvárokat, szószokat, de számtalan esetben használják őket például alkoholos italokhoz is. Amikor ilyen termék csomagolásáról van szó, akkor érdemes olyan csomagoló, vagyis címkézőgépet használni, ami egyúttal ennek felhelyezésére is alkalmas. A cégünk által kínált körbe címkéző biztonsági szalaggal is el tudja látni a termékeket, így remek választásnak bizonyul. 

körbe címkéző biztonsági szalagot és körcímkét helyez el a csomagoláson, így kör alakú termékek csomagolásához ajánljuk. Legyen szó akár befőttes üveg, akár a napjainkban előszeretettel használt műanyag vödör címkézéséről, a gép mindent automatikusan elvégez. A kezelése rendkívül egyszerű, mindent egy érintőképernyőn lehet beállítani. A körbe címkéző biztonsági szalaggal remek választás, ha egy berendezéssel szeretné megfoldani a teljes címkéző folyamatot. A berendezés sebességszabályzóval is ellátott. 

körbe címkéző biztonsági szalaggal cégünk egyik legnépszerűbb gépe, sokan használják előszeretettel a gyártósorban. Rendkívüli megbízhatóság és könnyű kezelhetőség jellemzi, és az ára is megfizethető. A termékek csomagolását jelentősen meggyorsítja, ezzel hatékonyabbá teszi a teljes folyamatot, így anyagilag is megéri beruházni rá. Ha felkeltettük iránta az érdeklődését, bátran keressen fel minket bővebb tájékoztatásért! A körbe címkéző biztonsági szalaggal számos esetben nyújt ideális megoldást, ám a döntést nem szabad elkapkodni. Cégünk elsődleges célja Ügyfeleink elégedettsége és magas szintű kiszolgálása, ezért, ha kérdései merültek fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, ők szívesen segítenek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Elöl-hátul címkézőgéppel a mutatós csomagolásért!

Elöl-hátul címkézőgépElöl-hátul címkézőgép megbízható cégtől, megfizethető áron, rövid időn belül - keressen minket Ön is, ha szeretné meggyorsítani a csomagolási folyamatot! 

Egy termék sikerességében fontos szerepe van a csomagolásnak, ráadásul sok esetben szigorú szabályoknak kell megfelelnie a gyártóknak. Ez különösen igaz az élelmiszeripari, gyógyszeripari, de még a kozmetikai termékek csomagolására is. Ráadásul nem "csak" a higiénia és a termék külső hatások elleni védelme a fontos, hanem az is, hogy a csomagolóanyagon feltüntessük a szükséges információkat. Az adatokat tartalmazó címkék felhelyezéséhez ajánljuk az elöl-hátul címkézőgépeket

Az elöl-hátul címkézőgépek, ahogyan a nevükből is kiderül, kétféle címke elhelyezésre alkalmasak. Ezek közül az elöl találhatón általában a márkajelzés, illetve a termék megnevezése, típusa látható, míg a hátsón az összetevők, a gyártó és forgalmazó cégek neve, valamint a tárolásra vonatkozó utasítások és a lejárati idő kap helyet. Az elöl-hátul címkézőgépekkel sok időt spórolhatunk, hiszen általuk a két címke egyszerre kerülhet felhelyezésre. Az általunk kínált berendezés alkalmas lapos, kerek, ovális és kúp alakú termékek címkézésére is. Kezelése rendkívül egyszerű, néhány mozdulattal beállítható a kezelőfelületen a kívánt sebesség, a termékek adagolása pedig történhet manuálisan, adagolós körasztallal vagy meglévő gyártósorba beillesztve is. Az elöl-hátul címkézőgép remek választás különféle italok, olajok, tejtermékek vagy akár húskészítmények címkézésére is, míg a kozmetikai ipar számára ajánljuk krémek, tisztálkodó szerek vagy sminktermékek csomagolásának feliratozásához. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az elöl-hátul címkézőgép iránt vagy más csomagológépre van szüksége, ne habozzon, keressen fel minket bátran a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdéseire, illetve tájékoztatják a megrendeléssel kapcsolatos részletekről. 

Félautomata körbe címkéző a hatékony munkavégzésért!

Félautomata körbe címkézőFélautomata körbe címkéző, a hatékony, gyors munkavégzésért, kedvező feltételek, modern készülék, legyen a címkézés gyerekjáték!

A csomagolási műveletek egyik fontos része a címkézés, ami hagyományos, kézi kivitelezéssel igencsak idő és energiaigényessé tud válni. Ez nagy mértékben lassíthatja a termelést, ebben a formában pedig nagyon nehéz lépést tartani a piac követelményeivel. Ilyenkor célszerű olyan berendezést alkalmazni, amivel gyorsabb, hatékonyabb lehet a címkézés művelete. Amennyiben Ön is szeretné egyszerűbbé, kényelmesebbé tenni a címkézést, ajánljuk figyelmébe a félautomata körbe címkézőt!

félautomata körbe címkézővel sokkal könnyebb, gyorsabb felvinni a címkéket a termékekre. Ahogy a készülék nevéből kikövetkeztethető, az eszköz az előre nyomtatott címkéket viszi fel körbe a termékekre. A berendezés úgy teszi hatékonyabbá a csomagolással kapcsolatos munkavégzést, hogy közben sokkal kisebb a hibalehetőség. Kézi kivitelezéssel előfordulhatnak hibák a címkék felhelyezése során, különösen akkor, ha sietni kell a művelettel. A félautomata körbe címkézőnél nem fordulhatnak elő ilyen kellemetlenségek, a készülékkel nem kell kompromisszumot kötni a gyorsaság vagy a minőség kárára. A berendezés praktikus, egyszerűen kezelhető, nagyon hamar el lehet sajátítani a használatát. A félautomata körbe címkézővel könnyedén lépést lehet tartani a piac követelményeivel, mindig a maximumot nyújthatja a vállalkozás, garantáljuk, hogy elégedett lesz az eszközzel.

A félautomata körbe címkéző megbízható eszköz, ami hosszú távon képes kiszolgálni a csomagolói területeket. Tapasztalja meg Ön is a berendezés előnyeit, biztosítson megfelelő munkakörülményeket, legyen gyors a munkavégzés, ehhez szerezze be tőlünk az eszközt! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a termékről. Az eszközt kedvező feltételekkel biztosítjuk az ügyfeleknek. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tisztítószer töltő géppel könnyebb, biztonságosabb a munkavégzés! 

Tisztítószer töltő gép

Tisztítószer töltő gép, modern kivitelben, felhasználóbarát kezelés, könnyű, biztonságos munkavégzés, tapasztalja meg az előnyöket!

Nagyon sok tisztítószer tartalmaz olyan vegyi anyagokat, amik akár súlyos égési sérüléseket is okozhatnak a dolgozók számára, ezért a csomagolásukat nem lehet a véletlenre bízni. A nem megfelelő körülmények nem csupán az adott pillanatban eredményezhetnek problémákat, hanem hosszú távon is. Egyeseknél súlyos allergiás tünetek alakulhatnak ki, amiket csak gyógyszeres kezelésekkel lehet orvosolni, másokat pedig bőrbetegségek kínozhatnak. Amennyiben Ön kímélné a dolgozókat, és szeretne praktikus, kockázatmentes alternatívát találni a termékek csomagolásához, ajánljuk figyelmébe a tisztítószer töltő gépet!

A tisztítószer töltő géppel nagy mértékben csökkenthetők azoknak a kellemetlenségeknek a kockázata, amik betegségeket, sérüléseket eredményeznének a területen dolgozóknál. A berendezés nagyon hasznos, fontos szerepet tölt be a termelés hatékonyságában is. Ebben a formában sokkal gyorsabb, egyszerűbb a termékcsomagolás a területen. A tisztítószer töltő gép megbízható, egyszerűen kezelhető, köszönhetően a felhasználóbarát kialakításnak. Hosszú éveken át kiszolgálja az ipari területeket, garantáljuk, hogy Ön és az alkalmazottak is maximálisan elégedettek lesznek a modern készülékkel. A tisztítószer töltő gép százszázalékban megfelel a szakmai követelményeknek, pazarlásmentesen történhet a termékek csomagolása, így anyagi kár sem keletkezhet a melléömlött folyadékok miatt. Mindenképp megéri a készülék beszerzését választani.

Tapasztalja meg Ön is a tisztítószer töltő gép előnyeit, szerezze be mihamarabb a munkaterületre a modern készüléket, és teremtsen biztonságos körülményeket a vállalkozásában! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről. A készüléket kedvező feltételekkel biztosítjuk az ügyfeleknek. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Címkézőgépekkel a csomagolás gyorsabb és hatékonyabb!

címkézőgépCímkézőgépek széles választékban, mindenféle árutípushoz, könnyű kezeléssel, minimális karbantartási igénnyel, kiváló ár-érték arányban! 

Egy gyártüzemben rendkívül fontos a lehető legnagyobb hatékonyság elérése. Ennek érdekében ki kell dolgozni a megfelelő munkamódszereket és úgy kell optimalizálni a munkafolyamatokat, hogy azok idő- és energiatakarékosak legyenek, ugyanakkor a végeredmény magas színvonalú legyen. Ehhez elsősorban szaktudásra van szükség, de érdemes olyan berendezések beszerezését is megfontolni, mint például a címkézőgépek.

címkézőgépek, ahogyan a nevükben is benne van, a címkéknek a termékekre való felhelyezésére alkalmasak. Ez a feladat kézi erővel rendkívül sok időt és energiát igényelne, ráadásul egyetlen ember sem képes olyan egyenletes minőséget produkálni, mint egy profi berendezés. A címkézőgépek között annak függvényében érdemes választani, hogy pontosan milyen termékek címkézésről van szó. Egyes készülékek felülre helyezik el a címkét, míg mások képesek előre és hátra is egy-egy darabot tenni vagy akár teljesen körben elhelyezni. Ha a nyitás elleni biztonsági szalagra is szükség van, azt érdemes figyelembe venni a címkézőgép beszerzésénél, mert bizonyos berendezések ezt a feladatot is el tudják végezni. Természetesen fontos az is, hogy a gépet megbízható cégtől szerezzük be, ahol magas minőségű készülékeket kínálnak. 

A megfelelően kiválasztott címkézőgép a csomagolási folyamatot jelentősen meggyorsítja, így a termelés sokkal hatékonyabbá válhat. Cégünk régóta foglalkozik ilyen berendezések forgalmazásával, kínálatunkban szinte minden árutípushoz megtalálható az ideális megoldás. Kiemelt figyelmet fordítunk a kiváló ár-érték arányra, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a címkézőgépek iránt, de további kérdése lenne velük kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és szívesen tájékoztatják a részletekről akár még ma! 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tálcás csomagológépek használatával kitolható a minőségmegőrzési idő!

tálcás csomagológépekA tálcás csomagológépek használata egyszerű, és az így csomagolt termékek sokkal tovább megőrzik a minőségüket, így hosszabb ideig tárolhatók.

Az élelmiszerek csomagolása során sok dolgot kell szem előtt tartani. Fontos, hogy a csomagolás higiénikus legyen, megfelelő védelmet nyújtson a külső hatásokkal szemben, illetve, hogy minél tovább megőrizze a benne található élelmiszer minőségét. Szerencsére ma már számos modern megoldás áll rendelkezésünkre, ezek egyike a tálcás vákuumfóliázás, amely a tálcás csomagológépekkel rendkívül egyszerűen kivitelezhető.

tálcás csomagológépeket előszeretettel használják számtalan élelmiszeripari területen: gyakran választják ezt a technológiát nyers és előkészített húsok, sajtok, felvágottak, kényesebb zöldségek csomagolásához is. A berendezések működésének lényege, hogy a tálcára helyezett élelmiszereket légmentesen lezárják.Mivel a termék így nem tud levegővel, sem más szennyező anyaggal érintkezni, ezért sokkal tovább megőrzi a minőségét. Az eltarthatósági idő növelése minden szempontból hasznos, hiszen így kevésbé jelent problémát, ha véletlenül egy napot csúszik a szállítás. A tálcás csomagológépek használata főként a nagyobb odafigyelést igénylő, romlandó élelmiszerek esetében ajánlott. Ilyenek például a nyers és az előkészített, pácolt húsok, a felvágottak, de még a gomba is. A tálcás csomagológépeknek köszönhetően a fogyasztók a lehető legfrissebb állapotban tudnak hozzájutni az így csomagolt élelmiszerekhez, ami növeli az elégedettségüket. 

A cégünk által kínált tálcás csomagológépek használata egyszerű. Berendezéseink között található kézi, félautomata, automata és profi tálcás csomagológép is, így kisebb és nagyobb gyártókapacitás esetén is tudunk ajánlani készüléket. Áraink megfizethetőek, ezért minden szempontból megéri hozzánk fordulni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a tálcás csomagológépekről, bátran forduljon munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére! 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Protector fémszeparálóval az üzemzavarok ellen

Protector fémszeparálóProtector fémszeparáló megbízható forrásból, rövid szállítási határidővel, elérhető áron, száraz, szabadáramlású ömlesztett termékek ellenőrzéséhez! 

Az ömlesztett termékek feldolgozása során gondoskodni kell arról, hogy idegen anyag ne kerülhessen be a feldolgozást végző berendezésekbe. Ez nem csak a termékek minőségét rontaná, illetve a biztonságosságukat kockáztatná, hanem az üzemben használatos gépeket is tönkre tehetné, ezzel az egész rendszert leállásra kényszerítve. Azért, hogy ezt elkerüljük, érdemes a Protector fémszeparáló mellett dönteni. 

Protector fémszeparáló berendezés száraz, szabadáramlású ömlesztett termékekhez használható, ideális a csigaprések, a fröccsöntő és ütés-fröccsöntő gépeknél az öntőminta és a gép védelmére. Közvetlenül a fröccsöntő gép bevezető nyílásához kell telepíteni. A feladata, hogy a legkisebb méretű mágneses és nem mágneses részecskéket is érzékelje és eltávolítsa, akár újrahasznosított, akár szűz anyagról van szó. A Protector fémszeparáló egy sűrített levegővel működő selejtező rendszer, ami garantálja a hatékony és megbízható kiválasztást, nagyobb szemcseméretű anyagok esetén is. A Protector fémszeparáló berendezés használatával ezáltal csökkenthető a fröccsöntő gépek meghibásodásának esélye, így hatékonyan elkerülhetőek az üzemzavarok, melyek akár teljes leállást is okozhatnának, súlyos anyagi károkat eredményezve. Egy komolyabb hiba esetén ugyanis nem csak a szervizelési költségekkel kell számolni, hanem azzal is, hogy a probléma elhárításáig a készülék nem használható. 

Cégünk a Protector fémszeparálót elérhető áron, rövid szállítási határidővel kínálja. A gép rendkívül megbízható, hosszú távon is megállja a helyét a gyártósoron. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a berendezésről, ne habozzon, bátran lépjen kapcsolatba velünk akár még ma! Keresse munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és készséggel válaszolnak a kérdéseire, illetve tájékoztatják a rendeléssel kapcsolatos részleteiről. 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A debliszterezők előnyei

Debliszterező gépekDebliszterező gépek kézi, félautomata, automata és lézeres változatban, megfizethető áron, gyógyszertáraknak, kórházaknak, gondozó otthonoknak.

Napjainkban számtalan gyógyszergyártó cég dönt a termékei bliszterezése mellett, hiszen ennek a csomagolásnak nagyon sok előnye van. Mivel a bliszter csomagolásban a tabletták, illetve kapszulák egy, az alakjukat követő, vákuumformázott búra alatt helyezkednek el, rendkívül hatékony védelemben részesülnek, nem tudnak kárt tenni egymásban szállítás során és sokkal higiénikusabban tárolhatóak. Azonban, ha nagy mennyiségű bliszterezett készítmény használatára van szükség, akkor érdemes debliszterező gép beszerzése mellett dönteni.

debliszterező, ahogyan a nevében is benne van, a a bliszterezett gyógyszerek csomagolásból való eltávolítását végzi. Használatával rendkívül gyorsan és hatékonyan juthatunk hozzá a szükséges készítményekhez. Természetesen a debliszterező gépeket nem otthoni használatra tervezték, de a beszerzésük megéri a laboratóriumok, kórházak, gyógyszertárak, gondozó otthonok részére, ahol rendszeresen nagy mennyiségű tablettát vagy kapszulát kell kicsomagolni.

debliszterező gépek nagy választékban állnak rendelkezésre. A legegyszerűbbek a kézi verziók, de léteznek félautomata, automata és lézeres típusok is. A berendezések a debliszterezés során nem nyomják meg a tablettákat, így azok sérülésmentesen kerülhetnek akár másik gyűjtőcsomagolásba, akár a felhasználóikhoz. A gyógyszerek kiadagolása  nem csak gyorsabb, hanem biztonságosabb is a gépek használatával. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a debliszeterezőkkel kapcsolatban. Az általunk kínált gépek megbízhatóak hosszú távon is, az áruk pedig megfizethető. Amennyiben Ön ilyen készülékek iránt érdeklődik, ne menjen tovább! Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel segítenek mindenben! Vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma, hogy mielőbb megtalálhassuk az Ön számára ideális debliszterező gépet! 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A félautomata csigás adagoló meggyorsítja a csomagolást!

félautomata csigás adagolóA félautomata csigás adagoló használata egyszerű, és a berendezés remek választás, ha gyorsan kell nagy mennyiségű árut becsomagolni. 

Az ömlesztett áruféleségek csomagolását mindenképp megéri automatizálni, hiszen a kézzel történő adagolás nem csak nagyon hosszadalmas és eszköz- valamint munkaerőigényes lenne, hanem pontatlan is. Legyen szó akár faszénről vagy virágföldről, a pontos és gyors csomagoláshoz érdemes félautomata csigás adagolókat használni. 

félautomata csigás adagoló, ahogyan a nevében is benne van, automatikusan adagolja az adott mennyiségű árut a csomagolóanyagba. Nincs szükség külön mérlegelésre, sem kézzel történő adagolásra, a gép hatékonyan és gyorsan elvégzi a műveletet. A félautomata csigás adagolónak köszönhetően az ömlesztett áruk csomagolása gyorsabb lesz, így a cég munkája sokkal hatékonyabbá válik. A félautomata csigás adagoló használatához a csomagolandó terméket egy adagolóba kell beleönteni, ami majd innen automatikusan egy emelkedő szállítószalagra, és onnan egy csigás adagolóba kerül. Ez a csigás adagoló az előírt mennyiséget a csomagolóanyagba juttatja, méghozzá rendkívül gyorsan és pontosan. 

Cégünk olyan megbízható félautomata csigás adagolót kínál, ami hosszú távon is megállja a helyét. Abban az esetben, ha nagyobb kapacitásra van szükség, akkor a gép dupla kiszerelésben is kérhető, így megkétszerezve a teljesítményt. A berendezést kiváló ár-érték arányban biztosítjuk, mindenképp érdemes velünk felvenni a kapcsolatot, ha hatékony megoldásra van szükség a csomagoláshoz. A készülék könnyen kezelhető, hosszú élettartamú és nem jellemző rá a meghibásodás sem. 

Amennyiben kérdése merült fel a félautomata csigás adagolóinkkal kapcsolatban, esetleg bővebb információra van szüksége a megrendelés menetéről, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Válasszon Ön is megbízható, hatékony berendezést, döntsön az általunk kínált félautomata csigás adagolók mellett! 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Fémérzékelők az ipari berendezések védelmének szolgálatában

fémérzékelőkfémérzékelők még a termékek belsejében lévő fémeket is képesek érzékelni, így hozzájárulva a berendezések védelméhez és a termékek minőségéhez. 

Az ipari területeken kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a gépekbe véletlenül se kerüljön semmilyen fém anyag, ami tönkre tehetné a berendezést. A legbiztosabb, ha ennek ellenőrzésére fémérzékelőket használnak, ugyanis ezek még a legkisebb fémdarabokat is képesek érzékelni, még akkor is, ha azok egy termék belsejében vannak. 

Fémérzékelőkre nagy szükség van például az élelmiszeriparban is, ahol nem csak a feldolgozó és gyártóberendezések védelmét garantálják, hanem az élelmiszerbiztonságot is, ezzel a fogyasztói elégedettséghez is hozzájárulva. Természetesen rendkívül fontos, hogy megbízható fémérzékelőket használjunk, mert csak így garantálható a teljes fémmentesség.  

fémérzékelő berendezések alkalmazása nélkülözhetetlen a gyártóüzemekben is, ahol szükség van például a granulálók, bontók, biztosítékok, darálógépek, görgetők védelmére. Ezekben a berendezésekben ugyanis már egy kisebb fémdarab is komoly károkat tud okozni, így a legjobb, ha a megelőzésre törekszünk. Cégünknél többféle fémérzékelő is kapható, de az alagutas készülékek mindenképp a legnépszerűbbek közé tartoznak, ugyanis ezekkel a szállítószalagokon lévő termékek ellenőrzése válik lehetővé. Az általunk kínált fémérzékelők hosszú távon is megbízhatóak, kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Legyen szó akár élelmiszeriparról, akár kozmetikai szerek gyártásáról, berendezéseink használatával hatékonyan eltávolíthatóak a fém részecskék, amelyek így nem okozhatnak kárt.  

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy kihasználja egy hatékony fémérzékelő berendezés előnyeit, keressen minket bizalommal a készülékeinkkel kapcsolatos bővebb információért! Munkatársaink készséggel segítenek Önnek a célnak megfelelő, ideális gép kiválasztásában. Forduljon hozzánk még ma, és vásároljon megbízható fémérzékelőt, ezzel biztosítva a gyártóberendezések védelmét! 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ipari tömegellenőrző mérlegek széles választékával várjuk!

Ipari tömegellenőrző mérlegIpari tömegellenőrző mérlegek széles választékban, kedvező áron, többféle funkcióval, minden felhasználási területre!

A csomagolástechnika egyik fontos ága a csomagolni kívánt termékek tömegellenőrzése, hiszen ha több, ha kevesebb termék kerül a csomagba, a cég valamilyen formában veszteséget szenved. Az anyagi veszteség mellett természetesen a presztízs is fontos, és ha a vásárlók kevesebbet kapnak a pénzükért, mint ami a csomagoláson fel lett tüntetve, elpártolnak a vállalkozástól, és rossz hírét is keltik.

Éppen emiatt lényeges, hogy olyan ipari tömegellenőrző mérleget vásároljunk, amely tökéletes pontossággal mér, de emellett más, a csomagolás során hasznos funkciókkal is rendelkezik. Mivel számos területen alkalmazzák ezen szerkezeteket, és mindenhol más-más igények és elvárások merülnek fel, ugyanaz a típus nem képes helyt állni mindenhol. Pontosan ennek köszönhető, hogy az ipari tömegellenőrző mérlegek kínálata széles, és az egyszerűbb, kizárólag ellenőrzésre szolgáló mérlegektől kezdve az osztályozó szalagokon át az automata súly- és árnyomtatókig minden megtalálható a kínálatban.

Cégünk többek között ipari tömegellenőrző mérlegeket is forgalmaz, amelyek többféle típusban érhetőek el. Termékeink között megtalálhatóak a különféle ipari tömegellenőrző mérlegek, az osztályozó szalagok, amelyek súly alapján válogatják a termékeket, illetve az úgynevezett termékrendező gépek is. Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű és kedvező árú ipari tömegellenőrző mérlegek szerepelnek, és nem csupán gyártjuk és forgalmazzuk őket, de a karbantartást és a javítást is elvégezzük, ha szükséges.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az ipari tömegellenőrző mérlegek, tekintse meg kínálatunkat, olvasson bővebben minden egyes típusról, majd rendelje meg azt, amelyik a leginkább megfelel arra a célra, hogy vállalkozását még sikeresebbé tegye! Ha kérdése lenne az ipari tömegellenőrző mérlegekkel kapcsolatban, vagy a rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Címkézőgépeket vásárolna?

CímkézőgépekCímkézőgépek széles választékban, kedvező áron, akár egyedi specifikációkkal is!

Címkézőgépekre minden olyan vállalkozásban szükség van, ahol a termékeket nagyobb mennyiségekben állítják elő, hiszen törvény teszi kötelezővé, hogy a termékek összetétele szerepeljen azok csomagolásán. Egy kisebb, kézműves termékeket gyártó cég akár kézzel is képes ezt a feladatot megoldani, de a fejlődéshez elengedhetetlen a legtöbb munkafolyamat, így a címkézés gépesítése.

Többféle címkéhez többféle címkézőgépet kínálunk ügyfeleinknek, amelyek karbantartási igénye alacsony, a működésük pedig akár teljesen automatikus is lehet, és a feladatnak megfelelően számos tartozékkal is felszerelhetőek, így akár magát a címkenyomtatást is megoldják. Berendezéseink mindegyike kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, kedvező árú típus, a kezelésük pedig egyszerű, így rövid időn belül megtérül a beléjük fektetett összeg.

Amennyiben címkézőgépeket szeretne vásárolni, tekintse meg a cégünk által kínált típusokat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vízszintes flow-pack csomagológépek széles választékával várjuk!

vízszintes  flow-pack csomagológépVízszintes flow-pack csomagológépek az élelmiszeripar számára, darabáruk folyamatos üzemmódban történő csomagolására!

Az élelmiszeripar követelményeinek megfelelő csomagolóberendezéseket keres? Kínálatunkban mindent megtalálhat, amire szüksége lehet, így többek között a vízszintes  flow-pack csomagológépeket is.

vízszintes  flow-pack csomagológépek olyan termékek csomagolására alkalmasak, melyek szállítószalagon történő továbbítása egyszerűen megoldható. Tökéletes megoldást jelentenek az olyan, módosított atmoszférájú termékek gyors csomagolására, mint például a szendvicsek, a pékáru, és még hosszasan sorolhatnánk. A csomagolási folyamat során a termékek folyamatosan mozognak, így kapnak csomagolást, és így történik annak lezárása is.

vízszintes  flow-pack csomagológépek alkalmasak édesipari termékek, pékáruk, zöldség- és gyümölcsfélék, valamint egyenként és csoportosan csomagolt, úgynevezett non-food termékek csomagolására. A vízszintes flow-pack csomagológépek nagyrészt rozsdamentes acélból készülnek, a tasakhossz és tasakszélesség állítható rajtuk, minden típus el van látva dátumnyomtatóval és markerjel-érzékelő fotocellával a festett fóliákhoz.

Amennyiben vízszintes  flow-pack csomagológépeket keres, a legjobb helyen jár! Többféle berendezéssel is tudjuk segíteni a munkáját, amelyek mindegyike alkalmas darabáruk csomagolására, méghozzá igen jó hatásfokkal. Az általunk kínált vízszintes  flow-pack csomagológépek kiválóan egyesítik magukban az egyszerű elektronikát és a megbízható mechanikát. A hosszú hegesztési idő teszi lehetővé a kiváló minőségű, hermetikus forrasztást, illetve a magas minőségű csomagolást. Amennyiben bennünket választ új berendezései beszerzéséhez, garantáltan nem fog csalódni termékeink minőségében és árában!

Ha felkeltettük az érdeklődését a vízszintes  flow-pack csomagológépek iránt, tekintse meg az általunk biztosított típusokat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és adja le rendelését!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Fémszeparálók: legyen biztonságos minden terméke!

fémszeparálóFőként az élelmiszeriparban van szükség fémszeparáló berendezésekre a termékek biztonságos fogyaszthatósága érdekében, ugyanis a szemcsés, a pehely-jellegű, a rostos, a szálas, illetve a folyékony termékekbe akár fémszemcsék is kerülhetnek, amelyeket nem lehet csupán az emberi szemre bízni. A fémszeparáló berendezések nem csupán jelzik, ha valamilyen fémszennyeződés került a termékbe, de hatékonyan el is távolítják azokat, méghozzá 100%-os hatékonysággal.

fémszeparáló berendezések működési elve a mágnesességen alapul, ám számos fém nem mágnesezhető, így például a réz sem. Ennek kiküszöbölésére a mai fémszeparáló berendezések már nem csak a mágnesességet vetik be, de a különböző fémek elkülönítéséhez különféle egyéb módszereket is alkalmaznak, hiszen egy élelmiszereket előállító üzemben nem csak acél fordulhat elő. Ennek folyományaként viszont a modern fémszeparálók már gyakorlatilag minden szennyeződést képesek kiszűrni, ami áthalad az érzékelőik között.

Fontos tudni, hogy fémszeparáló berendezéseket nem kizárólag az élelmiszeriparban, hanem a vegyiparban is szokás alkalmazni, mivel a különféle szennyezőanyagok kiszűrése itt is nélkülözhetetlen, bár ezek a berendezések elsődlegesen az élelmiszergyártásban fontosak. Amennyiben Ön valamilyen élelmiszer gyártásával foglalkozik, akkor tudhatja, hogy a termékek visszahívása, forgalomból kivonása, valamint a vásárlók esetleges kártérítése milyen összegeket képes felemészteni – ehhez képest egy, vagy akár több fémszeparáló berendezés beszerzési költsége elenyésző..

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fémszeparáló berendezések iránt, tekintse meg kínálatunkat! Számos típus közül választhat, amelyek minden elvárásnak megfelelnek, és az áruk is kedvező – főleg, ha belátjuk ezek előnyeit –, ezért érdemes minket választania, ha fémszeparáló berendezésre lenne szüksége. Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Debliszterezők: mit érdemes tudni róluk?

debliszterezésA bliszter, illetve a debliszterezés sokak számára valószínűleg nem mond semmit, hiszen nem egy általánosan használatos kifejezésről van szó. Ennek ellenére mindenki találkozott már vele, aki valaha vett be valamilyen gyógyszert, vagy egyéb pirulát, illetve kapszulát. A bliszter ugyanis az a csomagolástípus, amibe elsősorban ilyesmit csomagolnak, bár természetesen nem csak ezek esetében lehet felhasználni: néhány évtizede még a színes, golyó alakú rágógumit is bliszterbe csomagolták.

A bliszterezés hő és nyomás segítségével készül: a műanyag lapokban mélyedések találhatóak, amelyekbe a termék (gyógyszerek, kapszulák, stb.) kerül, majd ezt egy műanyag, vagy alumínium fóliával zárják le, de előfordulhat papír, vagy más anyag is, illetve ezek ötvözése is lehetséges. A debliszterező berendezések feladata a csomagolás és a termék szétválasztása, vagyis épp ellenkező irányú a folyamat.

Itt felmerülhet a kérdés, hogy miért is van szükség debliszterezésre, hiszen ha már egyszer be van csomagolva egy termék, akkor miért kell azt eltávolítani róla? Többféle válasz is létezik erre a kérdésre, de a leggyakoribb ok a gyógyszerek megsemmisítésének szükségessége, ha ugyanis lejárnak, nem helyezhetőek egyszerűen a hulladékgyűjtőbe, hanem külön előírások vonatkoznak rájuk – éppen ezért van minden gyógyszertárban a lejárt gyógyszerek gyűjtésére szolgáló tároló elhelyezve.

Lehet azonban az is az ok, hogy a pirulákat, illetve kapszulákat egyszerűen csak egy új, modernebb csomagolásban szeretnék forgalomba hozni, és ehhez a legegyszerűbb módszer a debliszterező használata. A modern debliszterezők éppen ezért lézersugár segítségével távolítják el a terméket a bliszterből, de lehetséges más, kíméletes mód is, aminek lényege, hogy a termék ne sérüljön.

Cégünk többféle debliszterezőt is forgalmaz, tehát, ha ilyen berendezésre lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat! Ha kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

ASTRAPACK Kft. | +36309242593 | 1119 Budapest Major u. 45. | Impresszum


Telefon: +36 30 924 2593
E-mail: info@astrapack.hu